Voedingsopstellingen

Werkwijze

Mijn aanpak in coaching is en blijft maatwerk en de invulling verschilt uiteraard per persoon. Coaching gaat over jou en de aanpak is dus op jou afgestemd. Desondanks hanteer ik wel een richting in mijn werkwijze:

Intakegesprek

We beginnen altijd met een intake gesprek van maximaal 1,5 uur. In een intake maken we kennis en bespreken we je wens, situatie en vragen. We verkennen samen je vraag en komen samen tot een vraagstuk waarlangs we in de coaching aan de slag kunnen. In de intake kun je ervaren of je bij mij goed zit. En misschien maak je al een eerste stap. De intake vind bij voorkeur persoonlijk plaats in Doesburg. Dit is voor jou vrijblijvend. Na dit gesprek besluit je of je verder wil.

Misschien twijfel je of je vraag wel geschikt is voor coaching, of het startmoment goed is, of je vraag wel helder genoeg is. Of is Doesburg voor jou te ver: dan kan de intake ook digitaal of op locatie. We zoeken samen even naar wat voor jou goed is. Mogelijk verwijs ik je door naar een collega.

Het individuele traject

In mijn werkwijze voeren we gemiddeld 5 tot 7 individuele gesprekken van een uur, verdeelt over een periode van 6 tot 12 maanden.  In de gesprekken stel ik rake vragen en geef ik heldere feedback, zonder oordeel. Of je doet een oefening waarin je inzichten opdoet. Mensen waarderen het vaak dat ik ze niet laat wegkomen met mooie verhalen. Confronterend, maar aanmoedigend om er iets mee te doen.

Naast de individuele gesprekken doe je mee met groeps familie opstellingen over voeding. Als je eerst wil meekijken is dat uiteraard mogelijk. Deze vinden ook plaats in de prettige praktijklocatie in Doesburg.

Familie opstellingen

Naast de individuele gesprekken maak je dus gebruik maken van de maandelijkse groepsopstellingen. In de standaard werkwijze heb je de mogelijkheid om naast de individuele gesprekken 5 keer deel te nemen aan de groepsopstellingen, waarbij je één keer een vraag mag indienen en de andere keren als representant voor anderen fungeert. Deze voedingsopstellingen zullen maandelijks plaatsvinden. Apart opgeven is mogelijk. Meer informatie over deze groepen via: voedingsopstellingen.nl (binnenkort online).