Voedingsopstellingen

planning

Op dinsdagavond 21 november vindt de eerstvolgende voedingsopstellingen bijeenkomst plaats. In Doesburg. Op deze avond is er gelegenheid om in een veilige en prettige setting, ondersteund door de aanwezige mensen op een andere wijze naar je vraagstuk te kijken. Systemisch kijken via opstellingen maakt het onbewuste zichtbaar en juist dat kan letterlijk een ander licht voor je op je vraagstuk creëren.

Doesburg

21 november 2023

19.00 uur

tarief ***

Doesburg

12 december

19.00 uur

planning 

2024 binnenkort 

online

Tarieven

 

De prijs voor het inbrengen van een vraag is € 85. 

Als representant doe je mee voor € 35. 

 

* Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
** De kosten van de workshop op 21 november 2023 zijn voor een vraaginbrenger € 25 inclusief btw en voor een representant € 10 euro inclusief btw. 

***Het streven is dat de voedingsopstelling bijeenkomsten toegankelijk blijft voor iedereen die een vraag over zijn/haar/hen relatie met voeding of leefstijl wil onderzoeken. Om te voorkomen dat er een financiële drempel aangetroffen wordt is er twee keer per jaar de mogelijkheid om in te schrijven voor een instaptarief van 25 euro inclusief btw. Het is aan jou, de deelnemer, om te kiezen waar je gebruik van maakt, je bent vrij en vooral welkom om een voor jouw geschikt moment deel te nemen. 

**** Weet ook dat het mogelijk is om uit te reiken naar hulp bij Ixta Noa. Zij bieden als onderdeel van hun aanbod, thema avonden aan en steungroepen voor allerlei vormen van psychisch nood, waaronder een steungroep eetstoornissen. Wanneer je naar hen uitreikt staan ze voor je klaar. In samenwerking met Ixta Noa Zutphen worden thema avonden georganiseerd en via de steungroepen wordt de gelegenheid geboden om deel te nemen aan of aanwezig te zijn bij een voedingsopstelling. Deze is gratis toegankelijk voor mensen die de weg naar Xta Noa al hebben gevonden.