Voedingsopstellingen

planning

Op dinsdagavond 19 september 2023 vindt er weer een voedingsopstellingen avond plaats in Doesburg. Op deze avond is er gelegenheid om in een gezellige, veilige en prettige setting, ondersteund door de aanwezige mensen op een andere wijze naar je vraagstuk te kijken. Systemisch kijken via opstellingen maakt het onbewuste zichtbaar en juist dat kan letterlijk een ander licht voor je op je vraagstuk creëren.

Doesburg

19 september

19.00 uur

Bilthoven

13 oktober

13.00 uur

Doesburg

24 oktober

19.00 uur

Doesburg

21 november

19.00 uur

Doesburg

12 december

19.00 uur

Het streven is dat de voedingsopstelling bijeenkomsten toegankelijk blijft voor iedereen die een vraag over zijn/haar/hen relatie met voeding of leefstijl wil onderzoeken. Om te voorkomen dat er een financiële drempel aangetroffen wordt is er twee keer per jaar de mogelijkheid om in te schrijven voor een instaptarief van 25 euro inclusief btw. Het is aan jou, de deelnemer, om te kiezen waar je gebruik van maakt, voel je vrij en vooral welkom. 

Weet dat het mogelijk is om uit te reiken naar hulp bij Ixta Noa. Zij bieden als onderdeel van hun aanbod, thema avonden aan en steungroepen voor allerlei vormen van psychisch nood, waaronder een steungroep voor mensen met eetstoornissen. Wanneer je naar hen uitreikt staan ze voor je klaar. In samenwerking met Ixta Noa Zutphen  organiseren we bijvoorbeeld een thema avond of een bijeenkomst voedingsopstellingen. Deze is gratis toegankelijk voor mensen die de weg naar hen al hebben gevonden. 

Tarieven

 

De prijs* voor het inbrengen van een vraag is € 85. 

Als representant doe je mee voor € 35. 

 

* Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
* De kosten van de workshop op 21 november 2023 zijn voor een vraaginbrenger € 25 inclusief btw en voor een representant € 10 euro inclusief btw.